Disclaimer

Wij streven ernaar om actuele en betrouwbare informatie te bieden over orgaan- en weefseldonatie in Nederland. Iedereen die gebruik maakt van de website van de Nederlandse Transplantatie Stichting gaat akkoord met deze voorwaarden en bepalingen. 

Disclaimer algemeen*

Onze website dient een informatief doel, aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Houd in het bijzonder rekening met de onderstaande uitgangspunten.

*Let op: deze disclaimer is niet van toepassing op onze professionals-pagina, hiervoor verwijzen we je naar de disclaimer professionals.

 1. Contact: Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over onze website of de inhoud ervan, neem dan gerust contact met ons op. Wij waarderen je feedback en zullen ons best doen om je vragen te beantwoorden.
 2. Accuraatheid van informatie: We streven naar nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie op onze website. Maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie altijd volledig actueel en foutloos is. De inhoud kan worden gewijzigd of bijgewerkt zonder voorafgaande kennisgeving.
 3. Externe links: Onze website kan links bevatten naar websites van derden. Wij kiezen onze partners zorgvuldig maar hebben geen controle over de inhoud van deze websites en kunnen de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of actualiteit van de informatie op deze sites niet garanderen.
 4. Geen aansprakelijkheid: De Nederlandse Transplantatie Stichting aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op onze website.
 5. Persoonlijke gegevens: Als je persoonlijke gegevens met ons deelt, zullen wij deze vertrouwelijk behandelen.
 6. Intellectuele eigendomsrechten: Tenzij anders vermeld, behoren alle intellectuele eigendomsrechten van de inhoud op onze website toe aan de Nederlandse Transplantatie Stichting. We stellen het op prijs als bij gebruik van de informatie de bron vermeld wordt.
 7. Informatie en advies: De informatie op onze website is bedoeld als algemene informatie en is niet bedoeld als medisch advies. Voor medische vragen, diagnose of behandelingen raden wij je aan contact op te nemen met je behandelend arts of medisch specialist.

De Nederlandse Transplantatie Stichting behoudt zich het recht voor deze bepalingen op elk gewenst moment aan te passen. Laatst bijgewerkt: [1-8-2023]

Disclaimer voor professionals*

Via onze website bieden wij zorgprofessionals actuele en betrouwbare informatie over orgaan- en weefseldonatie in Nederland. Wij hanteren de hoogste standaard wat betreft kwaliteit en beschikbaarheid van de informatie, protocollen en richtlijnen die wij aanbieden. Wij vragen je rekening te houden met onderstaande wanneer je onze professionals-pagina bezoekt.

*Let op: deze disclaimer is uitsluitend van toepassing op onze professionals-pagina, voor de rest van onze website verwijzen wij door naar de disclaimer algemeen

 1. Contact: Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over onze website of de inhoud ervan, neem dan gerust contact met ons op. Wij waarderen je feedback en zullen ons best doen om je vragen te beantwoorden
 2. Informatie, protocollen en richtlijnen: Alle informatie en documenten op onze professionals pagina zijn bedoeld om je in je werk te helpen. Er zijn veel richtlijnen en protocollen in de weefsel- en orgaanketen. Hiermee wordt de kwaliteit van alle samenwerkende partijen geborgd. Sommige van de protocollen zijn verplicht, wanneer dit het geval is, is dit beschreven in het protocol.
 3. Accuraatheid van informatie: We streven naar nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie op onze website. Je mag vertrouwen op de informatie en documenten die wij op onze professionals pagina aanbieden actueel en accuraat is. Wij raden je aan om altijd te werken met de informatie en documenten zoals deze op dat moment op onze website beschikbaar zijn. Hiermee kan worden voorkomen dat je met een verouderde versie werkt.
 4. Externe links:  Onze website kan links bevatten naar websites van derden. Wij kiezen onze partners zorgvuldig maar hebben geen controle over de inhoud van deze websites en kunnen de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of actualiteit van de informatie op deze sites niet garanderen.
 5. Persoonlijke gegevens: Als je persoonlijke gegevens met ons deelt, zullen wij deze vertrouwelijk behandelen.

De Nederlandse Transplantatie Stichting behoudt zich het recht voor deze bepalingen op elk gewenst moment aan te passen.

Laatst bijgewerkt: [1-8-2023]