Bestelformulier voor medisch professionals

Dit is het bestelformulier voor medisch professionals. Bestel hier het criteriakaartje of folders om uit te delen aan patiënten of nabestaanden.

Bestelformulier

DCD-hartdonatie kaartje

criteriakaartje

Met dit kaart informeren we u over de mogelijkheden en voorwaarden voor DCD-hartdonatie in uw ziekenhuis. U kunt maximaal 20 kaartjes bestellen.

(1)

Zakkaartje Donorherkenning (criteriakaartje)

criteriakaartje

Een overzicht van alle criteria en contra-indicaties met betrekking tot orgaan- en weefseldonatie. In het stroomschema is de procedure in één overzicht te zien. De vormgeving is per november 2021 herzien.

(1 stuk)

Orgaandonatie – Informatie voor naasten

brochure

Deze brochure is bedoeld voor de familie van een orgaandonor. In deze brochure leest u meer informatie over de procedure rond orgaandonatie.

(1 stuk)

Weefseldonatie, informatie voor naasten

brochure

Iemand in uw naaste omgeving is overleden, met de informatie uit deze brochure weet u hoe weefseldonatie in zijn werk gaat.

(1 stuk)

Hoe kan ik je ooit bedanken?

brochure

Brieven van getransplanteerden aan de nabestaanden van hun donor.

(1 stuk)

Een nier bij leven geven aan een ander

brochure

Denkt u erover om één van uw nieren te geven aan een ander? Dan kunt u het leven van een nierpatiënt redden! Lees er alles over in deze brochure.

(1 stuk)

Cross-over nierdonatie transplantatie

brochure

In deze folder leest u alles over ruiltransplantatie.

(1 stuk)

Schouwenvelop voor huisartsen

pakket

Schouwenvelop: deze compacte envelop bevat alle documenten die nodig zijn bij een schouw t.a.v. het bespreken en uitvoeren van een procedure voor weefseldonatie. Voeg zelf de A- en B-formulieren toe, dan heeft u altijd alle schouwpapieren bij elkaar in de dokterstas. De C5-envelop is leeg na gebruik en bevat geen overbodige informatie. Let op: een set bestaat uit 10 gevulde enveloppen.

(Per stuk)

Flyer "hoe sta jij in het Donorregister?

Nieuw: Flyer Hoe sta jij in het Donorregister? Van verschillende donatieprofessionals kregen we het verzoek om een papieren uitdeelfolder te maken met het doel ze tijdens speciale dagen en campagnes uit te kunnen delen. Ook hebben we digitale informatie beschikbaar op de website. Omdat we in verband met duurzaamheid de papieren materialen willen beperken hebben we een eenvoudige flyer ontwikkeld die niet zo drukt op het milieu. We komen hiermee tegemoet aan de wens van donatieprofessionals om ook persoonlijk het grote publiek te kunnen informeren. Zeker als dit samengaat met een goed en informatief gesprek met bezoekers van open dagen en evenementen. De flyer “Hoe sta jij in het Donorregister’ beantwoordt kort de meest gestelde vragen over orgaandonatie. Ook kun je zien welke organen en weefsels kunnen worden gedoneerd. Met de QR-code kom je terecht op onze site waar je betrouwbare informatie vindt over orgaan- en weefseldonatie, maar bijvoorbeeld ook ervaringsverhalen. Er zijn twee versies: de printversie, handig voor als je grote hoeveelheden nodig hebt, en een papieren versie. Heb je een kleine hoeveelheid nodig? Bestel dan de gedrukte versie van 50 stuks. Je kunt de flyer hier downloaden of bestellen

(50 stuks)